top of page
training expertise.png

“Ik was al een succesvolle OR-trainer toen ik in 2013 de internationale methode NBI® aan mijn dienstverlening toevoegde. Deze stap heeft mijn expertise op een hoger plan gebracht.

Ik ben nu niet alleen een team trainer maar een team trainer EN team coach.”

JOhan Berends – Senior NBI® licentiehouder en oprichter van MetamORfase.

 

Johan is een van de NBI® licentiehouders. De licentiehouders zijn allen onafhankelijke professionals die met mensen werken, zoals trainers, coaches, mediators enz.

training expertise.jpg

Bent u een al een succesvolle trainer?

We hebben slechts één vraag voor u: wilt u uw expertise op een hoger plan brengen?

 

We bieden een oplossing die u helpt om precies dat te bereiken. Onze oplossing geeft u een dieper inzicht in uw eigen trainingsstijl en een dieper inzicht in hoe u mensen met verschillende communicatie- en leerstijlen beter kunt bereiken.

Wat is NBI®

Neethling Brain Instruments NBI® is een gevalideerde methode om uw breinvoorkeuren in kaart te brengen. Het is gebaseerd op het onderscheid tussen verschillende clusters van breinprocessen.

 

De internationale methode NBI® heeft een heel aantal online vragenlijsten. De vragenlijsten zijn voor verschillende toepassingen zoals loopbaan advies en leiderschap en voor verschillende doelgroepen zoals jongeren en volwassenen. NBI® is geen self-assessment tool en wordt dus alleen toegepast door gecertificeerde licentiehouders.

NBI watermark white.jpg

We nodigen u uit om NBI® licentiehouder te worden zodat u uw training expertise op een hoger plan kunt brengen.

 

Hoe word ik een NBI® gecertificeerde licentiehouder?

  • Face2face 3-daagse NBI® licentie-opleiding of

  • Virtuele NBI® licentie-opleiding

bottom of page