top of page
recruitment1.jpg

“Ik ben ongeveer 36 jaar actief in het HRM-werkveld waarvan de laatste 22 jaar als zelfstandig HR (interim) professional en recruiter. Ik geloof in continue verbetering en ik was op zoek naar een middel om mijn recruitment expertise op een hoger plan te brengen. Gelukkig kwam ik in contact met NBI®. Ik zeg gelukkig want NBI® heeft echt waarde toegevoegd aan mijn wervings- en selectieproces.”

Albert Struik – Senior NBI® licentiehouder en Oprichter van QHRM.

Albert is een van de NBI® licentiehouders. De licentiehouders zijn allemaal onafhankelijke professionals die met mensen werken, zoals trainers, coaches, recruiters, mediators enz.

recruiter2.jpg

Bent u een al een succesvolle recruiter?

We hebben slechts één vraag voor u: wilt u uw expertise op een hoger plan brengen?

We bieden een oplossing die u helpt om precies dat te bereiken. Onze oplossing helpt u om de meest geschikte baan voor een sollicitant te vinden en de meest geschikte sollicitant voor een baan. 

De meest geschikte baan voor een sollicitant is een baan waar de werkzaamheden en de werkomgeving in lijn zijn met zijn of haar breinvoorkeuren. Met Breinvoorkeuren NBI® kunt u de breinvoorkeuren van een sollicitant vergelijken met het profiel van een baan.

Wat is NBI®?

Neethling Brain Instruments (NBI®) is een gevalideerde methode om uw breinvoorkeuren in kaart te brengen. Het is gebaseerd op het onderscheid tussen verschillende clusters van breinprocessen. De internationale methode NBI® heeft een heel aantal online vragenlijsten.

 

De vragenlijsten zijn voor verschillende toepassingen zoals werving en selectie, loopbaan advies en leiderschap en voor verschillende doelgroepen zoals jongeren en volwassenen. NBI® is geen self-assessment tool en wordt dus alleen toegepast door gecertificeerde licentiehouders.

NBI watermark white.jpg

We nodigen u uit om NBI® licentiehouder te worden zodat u uw recruitment expertise op een hoger plan kunt brengen.

 

Hoe word ik een NBI® gecertificeerde licentiehouder?

  • Face2Face 3-daagse NBI® licentie-opleiding of

  • Virtuele NBI® licentie-opleiding

bottom of page