top of page
Coaches.png

 “Sinds 1999 heb ik met veel plezier coaching, training en toespraken gegeven. Mijn dienstverlening ging van goed naar geweldig toen ik NBI® aan mijn toolkit toevoegde in februari 2012. De NBI®-licentieopleiding is een aanrader voor coaches, trainers en andere professionals die met mensen werken.” 

Makheni Zonneveld – Senior NBI® licentiehouder en oprichter Real Solutions Training.

 

Makheni is een van de NBI® licentiehouders. Deze licentiehouders zijn allen onafhankelijke professionals die met mensen werken, zoals coaches, trainers, mediators, enzovoorts.

coaching4.jpg

Bent u een al een succesvolle coach? 

We hebben slechts één vraag voor u: wilt u uw coaching expertise op een hoger plan brengen?

We bieden een oplossing die u helpt om precies dat te bereiken. Onze oplossing is een methode die u een dieper inzicht geeft in uw eigen coachingstijl en een dieper inzicht in hoe u mensen met verschillende communicatie- en leerstijlen beter kunt bereiken. 

Als coach biedt u misschien ook loopbaan- of carrièreadvies aan. Deze methode helpt u om het meest geschikte advies te geven. Het is gebruikelijk om te kijken naar de competenties en vooropleiding en dan te kijken welke baan daar het beste bij past. Maar een groot deel van de banen die er nu zijn waren er vijf jaar geleden nog niet. Ook in de toekomst zullen banen voortdurend verdwijnen en nieuwe opkomen. Is het niet beter om te kijken naar welke werkomgeving en werkzaamheden bij werkzoekenden passen? 

 

Naast competenties en vooropleiding adviseren onze loopbaanadviseurs om rekening te houden met de breinvoorkeuren van een werkzoekende. En die te matchen met werkzaamheden en werkomgeving. 

 

Bijvoorbeeld: verschillende breinvoorkeuren zijn in lijn met verschillende werkzaamheden zoals een op een met mensen omgaan, of juist met veel mensen tegelijk, liever alleen werken of juist in of met een grotere groep, werkzaamheden waar details belangrijk zijn of juist werkzaamheden waar het gaat om het grote plaatje, enzovoorts. Hetzelfde geldt voor breinvoorkeuren en werkomgevingen. Bijvoorbeeld: formele of juist informele, chaotische of juist behoudende, strakke omgevingen. De meest geschikte baan voor een individu is een baan waar de meerderheid van de werkzaamheden en de werkomgeving in lijn zijn met het profiel van zijn of haar breinvoorkeuren. 

 

Met NBI® zult u steeds advies geven dat altijd relevant zal blijven, ongeacht het veranderen van de inhoud van banen.

Wat is NBI®

Neethling Brain Instruments NBI® is een gevalideerde methode om uw breinvoorkeuren in kaart te brengen. Het is gebaseerd op het onderscheid tussen verschillende clusters van breinprocessen.

 

De internationale methode NBI® heeft een aantal online vragenlijsten. De vragenlijsten zijn voor verschillende toepassingen zoals loopbaanadvies en leiderschap en voor verschillende doelgroepen zoals jongeren en volwassenen. NBI® is geen self-assessment tool en wordt dus alleen toegepast door gecertificeerde licentiehouders. 

NBI watermark white.jpg

We nodigen u uit om een NBI® licentiehouder te worden zodat u uw coaching expertise op een hoger plan kunt brengen. 

 

Hoe word ik een NBI® gecertificeerde licentiehouder?

Face2face 3-daagse NBI® licentie-opleiding of 

Virtuele NBI® licentie-opleiding 

bottom of page